keskiviikko 25. heinäkuuta 2007

Veriryhmästä tehtiin rikosilmoitus

Noniin.

Tässä blogissa seuraamme kuinka vääräuskoisten taistelu Veriryhmää vastaan lutviutuu.

Lähtötilannehan on se, että Veli Saarikalle kavereineen teki tutkintapyynnön kunnianloukkauksesta, tekijänoikeusrikkomuksesta ja uskonrauhan rikkomisesta Seinäjoen (?) poliisille, joka taas teki virka-apupyynnön Helsingin poliisille joka taas soitti minulle tänään. Oli kyllä mukava poliisisetä, ei siinä mitään. Taisi häntäkin hiukan huvittaa.

Kuulustelu aiheesta on näillä näkymin perjantaina. Sitä odotellessa. Ja tähän blogiin lisään kaiken aiheeseen liittyvän materiaalin.


9 kommenttia:

Susienne kirjoitti...

No jopas!

Pidä ihmeessä ajan tasalla?

Yenri kirjoitti...

Missä saa lyödä vetoa loppuratkaisusta? Kai tästä seuraa sitten uusi biisi?

Unknown kirjoitti...

kuuntelin vberiryhmän Biisti, sanoisin että aika lapsellista touhua. Bro iskender oli vielä hauska aikoinaan, nämä homo-jutut on kuin 15 vuotiaiden pikkupoikien lapsellisuuksia, ei taida veriryhmän jäsenet olla vanhempia tai ei ole paljon älyn tai taiteen lahjoilla siunattuja...

???????????? kirjoitti...

Miksi ihmeessä tarvii Veliä pilkata?
Halvat on huvinne ja miksi Jesusta pitää pilkata?
Miljoonat ihmiset kun kertoo tulleensa uskoon.
Onkohan se totta kun puhutaan, että homot on hermostuneet kun Veli tuomitsee homouden ja ovat alkaneet ottaa provosoivia kohtia Velin saarnoista ja videoista.
Oletteko homoja?
Jos olette niin miettisitte sitä mitä mieltä Raamattu on saastaisista homoista ja peljätkää ja lopettakaa syntinne.

Teucca kirjoitti...

Hehe, hyvää läppää täällä! :D Karitsat tullu heti määkimään. Joko oli kuulustelut?

Unknown kirjoitti...

Veli Saarikalle on karvanen toukka, joka ei tiedä mistään mitään. Pellejä koko sakki.

Anonyymi kirjoitti...

Miksi ihmeessä tarvii Veliä pilkata?

Koska ihmiset, jotka vetävät esitystä, ovat loistavia kohteita parodialle. Erityisesti sellaiset, jotka ovat samaan aikaan koomisia ja erikoisia, ja kuitenkin itse ottavat itsensä ehdottoman vakavasti.

En katso Jeesusta olevan pilkattu Veriryhmän toimesta vielä mitenkään. Vaikka tarkoitus on ehkä saattanut olla. Tai sitten koko asia on ryhmälle yhdentekevä.

Ennemmin voisi väittää, että koko Saarikallen touhu on uskonasioiden pilkkaamista. Heillä on joku ajattelutapa, että mitä amatöörimäisemmiltä klovneilta he näyttävät, sen "hengellisempää" sen täytyy olla.

On olemassa todellisia Raamatullisia, psykologisia, sosiologisia ja yhteiskunnallisia argumentteja homoseksuaalisuutta vastaan. Mutta en ikinä kuvittele että Saarikallen tapaiset "mökääjät ja sormella pöytää tökkijät" jaksaisivat keskittyä niihin tai ymmärtää niiden sisältöä. Vielä vähemmän heidän tutisevat, huojuvat ja hihittävät seuraajansa. Kyse ei ole uskosta, vaan Amerikan tyylisestä sirkuksesta, jossa pyöritetään joukkoa "uskon" ulkoisia muotoja.

Saarikalle on show, jota katsoessa tuntee huvittuneisuutta ja myötähäpeää sekaisin. Ehkä nämä parodiat ovat siitä askel huvittavampaan suuntaan.

Anonyymi kirjoitti...

Jatkoa edelliseen.

Pakko mainita, että jos Saarikalle uskoisi omaan toimintaansa, hänelle pilkkaaminen olisi yhdentekevä asia, ja hän näyttäisi sitä vahvemmalta mitä tyynemmin antaisi sen tapahtua. Jos heillä olisi jotain todellista tarjottavaa, ihmiset kiinnostuisivat heistä, oli julkisuuden sisältö mikä tahansa. Ja jos kyse olisi oikeasta uskosta, ihmiset tutkisivat sitä sen sisällön vuoksi.

Saarikallea ahdistaa parodia siksi, että hänen seurakuntansa perustuu siihen, että ihmisten huomiokyky vangitaan viideksi sekunniksi kerrallaan. Tällainen parodia vangitsee huomiokyvyn toiseen suuntaan. Ette te varsinaisesti loukkaa ettekä pilkkaa Saarikallea, vaan voitatte hänet tässä huomiokilpailussa. Ainakin ylivoimaisen enemmistön edessä.

Siinä on kyse myös actionista. Oikeusjuttu on sitä, ja samalla sitä materiaalia mitä Saarikalle tarvitsee teatteriinsa. Voisitte tehdä miehen kanssa diilin, jossa pilkkaatte häntä sadalla eri tavalla ja hän haastaa teitä sata kertaa oikeuteen, saaden joka kerrasta esiintyä suurena sankarina kaikille seuraajilleen. Ette voi kuvitella, mutta hänellä on siellä yleisö, jonka edessä juttu ei edes vanhenisi siinä ajassa.

Anonyymi kirjoitti...

Ja kårjaus:

Uskoa ei ole pilkattu Gaybar tai Dope feat. Harri Kiviniemi tyylisissä videoissa. Ne ovat oikeasti hauskoja, koska tutut hahmomme ovat niissä niin täysillä mukana. Jos kaikki olisi vain näitä, niin suurin osa Suomen kansasta voisi nauraa mukana.

Mutta huomasin, että sivuilla on myös kakkaspermatason juttuja, ja näiden ymmärtämiseen tarvitaan tiettyä sivistyksen puutetta. Tottakai kaikki me käymme vessassa ja kaikkien meidän syntymän taustalla on seksiä. Mutta silti, itsensä ja ympäristönsä töhriminen noilla on jotain minkä soisin että ihmiset jättäisivät tekemättä tai tekisivät salaa, omassa yksityisyydessään.

Perustakaa näille kahdelle linjalle vaikka eri projektit jos tota toista täytyy jatkaa.