keskiviikko 19. joulukuuta 2007

Hiljaista on..

Eipä ole vieläkään kuulunut yhtään mitään poliisin taholta, että eteneekö tämä suuren rikoksen tutkinta mihinkään suuntaan.

Tosiaan viimeisin kommentti Lapuan poliisilta on: "Tutkinta on viivästynyt kiireellisempien tapausten tieltä".

Hei, joku roti! Tahdon oikeutta! Vaadin että henkirikostutkinnat ja muut ohitetaan, kyllä nämä taivaalliset jutut ovat maallisia tärkeämpiä.

Tai voi tietysti olla että Vääräuskoiset ovat vetäneet rikosilmoituksensa pois..

Mutta joo, ei auta kuin odotella. Rillulii.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tuomiota odotellessa ennen kun joudut lusimaan, voisit tehdä uusia biisejä ja videoita fanien iloksi. Toivottavasti sulla on siellä vankilassa sitten käytössä tietokone jotta voit jatkaa siellä harrastusta. Vai meinaatko bodata siellä ja tulla lihaksikkaampana takas?

Anonyymi kirjoitti...

Möhöhöö! Tämmösestäkö pikkujutusta linnaa? Korkeintaan parin sadan euron sakot. Eihän tällä suomalaisella nössöllä oikeuslaitoksella saa tappajatkaan kun parin vuoden ehdollisen.

Mut sais tosiaan tulla uusia biisejä

Anonyymi kirjoitti...

Ei siellä mitään biisejä tehdä tai riennaamista jatketa... siellä bodataan jotta näytetään kovalta, otetaan tatskat ja tullaan uskoon. Jos tästä linnareissu tulee niin sitte taidetaan menettää hyvä ko alan biisinikkari jeesustelijoille.

Tämän jälkeen tatuoitu, lihaksikas ja kovannäköinen Tri Pervo ei enää riennaa Jeesusta/jeesustelijoita vaan on itse jeesustelija. --> Näin ainakin käytännön elämä on todistanut kun on hellareissa kuunnellut noita entisten linnakundien todistuksia?

Joten meidän sopii toivoa ettei kaikki mene niinkuin hellareissa todistetaan.

Parodistako?