torstai 2. elokuuta 2007

Kuulustelu

Aivan mielipuolisen järjetön turbokankkunen, olipa jännää olla kuulusteltavana. Yrjösin jopa aamulla.

Noh, kuulustelu meni oikein mukavasti, odotusten mukaan. Ilmeisesti hihhuleita eniten kiinnostaa "Harri on homo"-biisi. Paskin tekemäni styge, ei siinä mitään. Oli silti pakko heittää vähän lisää vettä myllyyn. Minulta tiedusteltiin että missä olen oppinut tietotekniikkaa, joten vastasin totuudenmukaisesti että "Saatana opetti minua".

Hupaisaa oli se, että minut tutkittiin mahdollisten äänitysvälineiden varalta. :D

Rikosilmoitus oli tehty jo tammikuussa, joten tässä prosessissa saattaa nyt hiukan kestää. Mutta näillä näkymin oikeuteen mennään, joka on oikein.

Lopuksi siteeraan erästä poliisimiestä:

"Jotkut asiat ovat kiireellisempiä kuin toiset".

Nyt on pakko mennä vaakatasoon, ei ajatus kulje ja oksennus tulee.

4 kommenttia:

Susienne kirjoitti...

Heis!

Osasivakko eritellä sitä, mitkä asiat olivat loukanneet tai mikä oli ollut varsinainen naksahtamisen syy erityisesti siitä biisistä?

Darra on vihollisen työtä. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Voi vittu että jätkä on kyllä nero. Toivottavasti saat ihan vitunmoiset sanktiot idiotismista.

Anonyymi kirjoitti...

"Hupaisaa oli se, että minut tutkittiin mahdollisten äänitysvälineiden varalta. :D"

Outoa. Käsittääkseni kuulusteltavalla on oikeus nauhoittaa kuulustelu. Voin olla väärässäkin. Tai ainakin vaatia poliisia nauhoittamaan kuulustelu ja saada kopio poliisin tekemästä nauhoitteesta. Käyttäähän poliisi itsekin tätä menetelmää. Ottaisin asiasta selvää...

Anonyymi kirjoitti...

Ei ole oikeutta nauhoittaa kuulustelua. Poliisi kyllä voi äänittää, joka sitten puretaan paperille. Kuulustelupöytäkirjojakaan tai muuta esitutkintamateriaalia eivät anna ennenkö juttu on päätöksessään.