perjantai 3. elokuuta 2007

Leo Sippolan mielipide metallimusiikista

Kirjoittaja Leo Sippola päivämäärä 02.08.2007 15:29
Sana ja Ylistys-keskustelufoorumi

"Enpä tiedä mitä vastaisin. Minusta - jo ennen uskoon tulemista - matallimusiikki oli minulle äärimmäisen vastenmielistä. Siinä useimmiten soitetaan suurella volyymilla, aika usein laulaja karjuu (se on pahimmillaan hyvin demoniselta kuulostavaa
ja toisaalta makaaberiä) jne. Metallibändien pukeutuminen on vähintäänkin aika tyylitöntä, kuten jotkut tiukat sukkahousut ja pelkkä liivi ylävartalon peittona, hiukset ovat usein pitkät ilman mitään leikkausta. Heillä ei todellakaan näytä olevan mitään tietoa nykyaikaisesta hius- tai vaatemuodista - mistähän luolasta lienevät tulleet nuo esihistorialliset paukapäämoukat?

Kaiken lisäksi koko lavashow on typerän suurieleistä ja hyvin teatraalista - sukkahousut jalassa yriteään kuitenkin olla
ylimaskuliinisia ja luullaan itseänsä jumaliksi. Kaikki on niin ällöttävän kliseistä ja ennalta arvattavaa! Sitä paitsi nuo "musiikkia" esittävät barbaarit näyttävät useimmiten olevan täysin tosissaan - vain harvat heistä ovat niin älykkäitä, että näkisivät itsensä huumorin valossa. Suurin osa metallibändeistä on tahattoman koomisia suurielkeisyydessään ja yksiviivaisuudessaan.

Siis useimpien metallibändien yleisilme on hyvin junttimainen. Monien tunnetujen metallibändien jäsenet ovat jo vanhoja elähtäneitä ukkoja, jotka vielä yrittävät karjua nitrojen voimalla liian pienissä nahkahousuissa vatsan pelastusrenkaat hyllyen jumalattoman jytisevän musiikkikakofonian tahdissa!"

No nyt vittu, katsotaan kuka syyttää ja ketä kunnianloukkauksesta! :D

15 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Leo Sippolalle: näytä minulle yksikin metalliyhtye joka täyttää nuo kriteerit. Niinpä. Vilkas mielikuvitus, hätäiset johtopäätökset ja suvaitsematon, maailmaa pelkäävä mieli - ja tulos on tuollainen aivopieru.

Anonyymi kirjoitti...

lisäys edelliseen: Haukkuu tyhmiksi vielä. Todellakin, kuka tässä loukkaa ja ketä.

Anonyymi kirjoitti...

Lukekaa Sippolan mielipide uudestaan ja vaihtakaa "metallimusiikin"/"metallibändin" tilalle "Veli Saarikalle", johan alkaa kuulostamaan tutummalta...

Anonyymi kirjoitti...

Voihan tuossa L. Sipolan kommentissa olla hiukan perää. Mutta se sopisi vain vanhanaikaiseen heviin eikä yleisesti metalliin. Metalli kun on usein erittäin fiksua nykyään.

Anonyymi kirjoitti...

tervehdys
Tiedätkö mitä vähämielinen mongoloidi kusipää, mene itseesi ja mieti mitä kirjoitit?Sinä olet sairas ja kuulut hoitoon vitun seemiläinen jutikka kusihuora.No sun puolustukseksi voin sanoa että tuo teksti sai minut ainakin nauramaan hetkeksi,ennen kuin iski niin kova raivo päälle että olisin repinyt pääsi irti jos olisit ollut läsnä,homo!

Anonyymi kirjoitti...

Hah hah. Jos hevi-ihmisiltä ei löydy huumorintajua, niin ei sitten keltään. Oman kokemukseni mukaan näissä piireissä valtaosa ihmisistä osaa nauraa itselleen, vaikka meininki onkin usein "niiiin vakavaa". Tätä itseironian taitoa soisin näille ahdasmielisille junteille, voisi olo keventyä kummasti. :D

Anonyymi kirjoitti...

Aika iskevää oli tuo sippolan teksti kuiteski

Anonyymi kirjoitti...

Siis, fundis-kristityjen foorumilla joku väittää metallimusiikin olevan esihistoriaalista ja tietämätöntä tämän päivän menosta? Ironiaa kerrakseen.

Anonyymi kirjoitti...

ette kai te nyt ole suuttuneet tuon typen tekstistä!? Mua ottaa aivoon tää meidänkin tiukkapipoisuus jota osoitetaan sippolan tekstiin. olihan tuo ihan hauskaakin luettavaa ja voi joskus pitää jopa paikansa meistä metallimiehistä

Anonyymi kirjoitti...

" ...hiukset ovat usein pitkät ilman mitään leikkausta."

Mahtoikohan Jesse aikanaan käydä sitten parturissa? Sehän on kuvattu kaikkialla pitkillä hiuksilla... jospa on käynytkin niin että se on vaan diggaillu metallia...

Anonyymi kirjoitti...

oon kuunnellu saarikallen ja sippolan puheita ja ne on ollu mahtavia. kai tääkin sivu on siksi niistä innostunu!

Anonyymi kirjoitti...

Sippolan poika puhuu asiaa, ei tuon mielipiteen vuoksi kannata hakata päätään seinään: nääs tulee uusia "vammoja" entisten lisäksi!?!
Jokainenhan on jollakin tapaa "hullu"
täysijärkisiähän meistä ei ole kukaan!

Anonyymi kirjoitti...

Joo, on se pakko myöntää, ettei metallimusa ole mitään älykköjen musaa eikä korkeakulttuuria.

Kyllähän nämä veriryhmän sivutkin ovat osoitus matalaotsaisuudesta ja suunnattomasta lapsellisuudesta.

Tuo Sippolan luolamiesvertaus oli kyllä tosi hyvä ja osui ns. ytimeen. Metallimiehet on vähän mouksn näköisiä ja oloisia mutta löytyyhän siletäkin varmaan monelaisia ihmispoloja.

Anonyymi kirjoitti...

TIEDOKSI KAIKILLE, ettei tule leimaamista jos joku eksyy tänne, niin tällä sivustolla (ainakaan omasta mielestäni) ei ole mitään tekemistä HELLUNTAILAISUUDEN kanssa, vaikka tuossa joidenkin helluntailaspastorien kuvat onkin.

Adolf von Herzen kirjoitti...

Kyseessähän on jo lähemmäs 50 vuotias mies. Hänen nuoruudessaan on ollut sellaisia Metallibändeiksi luokiteltavia yhtyeitä kuten Manowar, Alice Cooper, Iron Maiden etc. Näistä bändeistä lähinnä Manowar on aggressiivista. Kuitenkin Sippola osuu oikeaan siinä, että Heavymetalli ei alunperin ole ollut mitenkään fiksua, nykyäänhän kuitenkin monet metallimuusikot ovat hyvinkin fiksuja, eikä mitään anarkisteja... :)