perjantai 3. elokuuta 2007

Lisää pohdintoja

Lainaan tähän Veli Saarikallen puheita Sana ja Ylistyksen sivuilta:

"Moni sanoo, että sairaus on Jumalan sallimaa ja antamaa tai peräti aiheuttamaa. Sallimus on ennaltamääräämisoppia ja hinduismia ja muslimitkin uskovat siihen. Se ei ole Jumalan tahtoa. Sallimus sana hämärtää Jumalan sanan tahtoa, siis Jumalan tahtoa. Kun riivaajauskonnot uskovat sallimukseen, niin emme saa tulla riivaajista osallisiksi ottamalla heidän eksytyksiään ristinuskoon."

Ja mihinköhän Velin syytökset uskonrauhan rikkomisesta perustuvat? Btw, kiihotus kansanryhmää vastaan on puhetta tai kirjoitusta, jonka tarkoitus on halventaa tai pelotella kansanryhmää tai lietsoa väkivaltaista tai syrjivää toimintaa kansanryhmää kohtaan.

"Sallimus on ennaltamääräämisoppia, eikä se ole ristinuskoa. Mikään paha joka hankaloittaa elämääsi ja joka on ristiriidassa sanaa kohtaan on pimeyden hyökkäys. Se on lähetetty helvetin syvyyksistä tuhoamaan sinua ja perhettäsi."

Tervettä meininkiä. Luulisi moisen pelottelun ainakin olevan rikollista.

Room.8:13. Sillä jos te lihan mukaan elätte, pitää teidän kuoleman; mutta jos te Hengellä kuoletatte ruumiin teot, niin saatte elää.

Eli sen joka viime yönä harrasti esiaviollista seksiä pitää kuoleman. Ok. Ja tuommoisen jonninjoutavan satukirjan mukaan jotkut elävät.

"No niin arvasinhan minä, että olet syntinen. Niin vastaa: ei sinulle ole vieläkään annettu tuomivaltaa päättää syntisyydestäni tai synnittömyydestäni.
Mutta silti moni on nostanut itsensä Jumalan asemaan, päättäen tuomita veljensä ja sisarensa."

Niinpä. Veli Saarikalle itse ilmeisesti käyttelee ylintä tuomiovaltaa tuomitsemalla kaiken synniksi.

Seuraavaksi olisi meikäläisen tarkoitus kuunnella vähän The Saarnoja, mutta eihän niitä nyt jumalauta selvinpäin pysty kuuntelemaan. Huomenna ehkä luvassa referaattia aiheesta.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

harri palakoon helvetin tulessa

Anonyymi kirjoitti...

On se kyllä vaan vänkä juttu että näillä jumalan miehillä pyörii vaan seksi koko ajan mielessä. Siis mikä jumaleissön siinä on että yhtä aihetta pitää koko ajan kiertää. Vetäisivät vaan ihan rohkeasti käteen niin ei muiden tarvisi kestää niistä paineista aiheutuvaa katkeraa paatosta.

Anonyymi kirjoitti...

Löysäkkää pipoa hyvät pojat ja lopettakkaa jo tuo jumalan miesten herjaaminen niin teilläkin on mahollisuus päästä taivaaseen!

Anonyymi kirjoitti...

Löysäkkää pipoa hyvät pojat ja lopettakkaa jo tuo jumalan miesten herjaaminen niin teilläkin on mahollisuus päästä taivaaseen!

Anonyymi kirjoitti...

Lainaamallasi jakeella ei ole mitään tekemistä esiaviollisen seksin kanssa.

Minun on tästä ja muistakin syistä ihan turvallista olettaa, että et ole muutenkaan perehtynyt Raamattuun. Joten sen luokittelu "satukirjaksi" menee jotenkin ohi, eikä edes lähesty mitään asiaan kuuluvaa kysymystä.

Mutta Veli Saarikalle on pelle minunkin mielestäni.